aanmelding
M-factuur!

Aanvragen
M-factuur boekhoud Cocktail!

Na deze aanmelding zullen wij u een M-factuur APP-link toesturen.

Na deze aanmelding zullen wij contact met u opnemen

Bedankt voor uw intresse in de Boekhoudcocktail. Bij voldoende aanmeldingen kunnen wij het tarief zelfs nog aanpassen naar beneden. Na voldoende aanmeldingen zullen wij contact met u opnemen en de module inpassen!U bent succesvol aangemeld!

Er ging iets fout met verbinden. Probeer later nog eens!

Je computer ondersteunt geen AJAX!

Deze aanmelding is GRATIS en verplicht u verder tot niets!
Wij zullen uw persoonsgegevens niet aan derden verstrekken.

Je Mobiele boekhouder

Voor slimme ondernemers die 100% mobiel willen boekhouden

De M-factuur app geeft zzp-ers, freelancers, zelfstandigen, flexwerkers en alle andere ondernemers:

een 100% GRATIS en onbeperkt te gebruiken factuurmaker, waarmee ze naar mailadressen en direct naar de mobiel van hun klant kunt factureren,

GRATIS mobiele factuurboxen, voor een compleet factuurbeheer,

GRATIS de mogelijkheid al hun PDF facturen en kassabonnen toe te voegen aan de app,

GRATIS opslagruimte in de cloud,

GRATIS de mogelijkheid je factuur administratie handig real time te delen met je eigen boekhouder.

Alles wat ondernemers nodig hebben voor het zelf bijhouden van een complete boekhouding!

Voor degene die nog meer extra mobiele service willen, kunnen kiezen voor hun eigen mobiele boekhouder in de app. Voor €790,-/jr. regelt hij ook alle belastingzaken voor je als je aangiften omzetbelasting, je IB aangifte en je mobiele jaarverslag. Je hebt nu echt een complete boekhoudcocktail!
Geniet ervan!

Vraag je Mobiele boekhouder hier aan of via het hoofdmenu in de M-factuur app.
Er is een minimum aantal aanmeldingen nodig. Bij voldoende aanmeldingen kan het tarief zelfs aangepast worden naar beneden. Dus doe mee! Maak M-factuur van de ondernemers!

€ 790,-/jr.

BOEKHOUD

instructiepanel

Hier zie je al je boekhoudstukken

Voorbeeld

BOEKHOUD

instructiepanel

Uitleg

Uitleg

De mobiele boekhouder is optioneel. In het hoofdmenu in de app kun je je hier voor aanmelden. De mobiele boekhouder werkt op basis van de door jou aangeleverde factuuradministratie via de M-factuur app. Doordat jij alles aanlevert, kun je een hoop geld besparen. De mobiele boekhouders in de app kosten €790,-/jr. en verzorgen daarvoor al je belastingstukken. Alle jaarstukken krijg je direct mobiel inzichtelijk via de handige boekhoudersbox. De box is zo opgemaakt dat alles zich vanzelf wijst. Onze mobiele boekhouders zijn ervaren belastingconsulenten welke je zelfs ook via de chat nog bijstaan. Hoe bedoel je alles mobiel!! Deze boekhoudmodule is er echt een voor de mobiele ondernemer!Alles-in-1 oplossing voor je bedrijfsadministratie!

M-factuur
Boekhoud cocktail


mobiel
gemak
service
kostenGRATIS servicecomplete en mobiele factuurmaker
mobiel grootboek admin
mobiele bonnenmappen
onbeperkt


PREMIUM service


mobiele boekhouder

€790,-aangiften omzetbelasting
mobiel jaarverslag
aangifte inkomsten belastinh
fiscalevragen chat
100% aanleveren via M-factuurAPP

+

€790,-

* alle genoemde bedragen zijn excl.btw


Het Mobiele boekhouden kan je...

Helemaal zelf

Kost je weinig tijd...

kost weinig geld...

is helemaal mobiel...

makkelijk...

overzichtelijk...

en ook nog eens leuk!

M-factuurAPP maakt nu definitief een einde aan het oude boekhouden.
M-factuur zorgt dat een ondernemer zn belangrijkste bedrijfsadministratie, de factuuradministatie, altijd bij zich heeft in zn mobiel. En dat hij dit zelf heel handig compleet kan laten bijhouden. Dit doet hij door mobiel te factureren en mobiel facturen te ontvangen met de M-factuur APP. M-factuur is de eerste in Nederland die met haar M-factuurAPP alle ondernemers deze GRATIS en ONBEPERKT te gebruiken COMPLETE MOBIELE factuurmaker geeft. Binnen 30 seconden stuur je al factuurtjes naar je klanten. En dit tussen de bedrijven door. Na een klus, in de auto, op een terrasje of in je pauze. Ook ontvang je in deze app alle facturen van andere appgebruikers aan jou verzonden. Alle facturen worden automatisch voor je ingeboekt en gesorteerd! de M-factuurAPP is echt de mobiele TOOL die ondernemers altijd al wilde hebben.

Deel M-factuurtjes in je netwerk
M-factuurgebruikers maken het elkaar makkelijk door onderling te factureren via de M-factuurAPP. Zo heeft iedereen al zn facturen altijd overzichtelijk bij elkaar, en ze hoeven geen facturen meer zelf in te boeken. Je kunt overigens je PDF facturen en papieren kassbonnen zelf nog toevoegen aan de APP.
Compleet is je administartie dus altijd! Je factuuradministratie kan vanuit de APP zo gedeeld worden met je boekhouder. Ook dit is weer helemaal GRATIS.

je eigen boekhouder of onze mobiele boekhouder?
Natuurlijk kan je je je factuurboxen helemaal gratis delen met je eigen vertrouwde boekhouder. Maar het kan nog beter! M-factuur heeft zelf ervaren en erkende belastingconsulenten in huis aan wie je je factuurboxen kunt doorsturen via de APP. Zij leveren nog meer mobiele service via de app dan je eigen boekhouder dat zou kunnen, en ze zijn door het collectieve aanbod ook nog eens goedkoper! Zij maken mobiel je jaarstukken en belastingstukken op en sturen deze realtime door naar je boekhoudmodule in de APP. Hoe makkelijk wil je het hebben?!

Waarom is alles gratis?
Dit zijn ondernemers niet gewend. Normaal worden er door andere aanbieders altijd limieten gesteld aan hun "GRATIS" diensten. Het grote verschil met deze aanbieders is dat M-factuur wel echt van de ondernemers is! M-factuur wil eerst aan de wensen van haar gebruikers tegemoetkomen en zo gaan voor het collectief. Inkomsten worden behaald door later handige aanvullende PREMIUM diensten toe te voegen, waaronder nu eerst de mobiele boekhouder. Door deze extra diensten via het eigen collectief aan te bieden kunnen de prijzen voor iedereen veel lager liggen. M-factuur is er voor de ondernemers. De ondernemer beslist welke diensten wij moeten aanbieden! Dus doe mee!! Maak M-factuur van de ondernemers!!

Voldoende aanmeldingen!
De goedkope mobiele boekhouder wordt mogelijk gemaakt door het collectief! Het collectief beslist! Wanneer het collectief dit initiatief niet steunt, vervalt deze stuntaanbieding van €790,-/jr mobiel boekhouden met boekhouder. Er is een minimaal aantal benodigde aanmeldingen vastgesteld! DUS MELD JE SNEL AAN! EN PROFITEER VAN HET COLLECTIEF!